The Game Awards 2022 slår flera rekord; Visa trend #1 i världen

Game Awards 2022 kom och gick, och vi såg flera överraskningar under tillkännagivandena och… Lite av ett improviserat slut. Oavsett vilket har showen fortsatt att visa sig vara en succé över hela världen, som Geoff Keighley har sagt att prisutdelningen har slagit flera rekord när det gäller tittarsiffror och popularitet.

Det finns mycket att följa med, gott folk. En del intressanta data kan dock samlas in från all statistik som Keighley postade om The Game Awards 2022. Det viktigaste är att showen är trendad #1 över hela världen, inklusive alla topp 5 globala trender. Geoff Keighleys tweet uppgav också att showen nådde en milstolpe för tittarna.

Ett annat intressant faktum om The Game Awards var att Steam Deck giveaway som ägde rum på den tidigare nämnda plattformen såg över 9,5 miljoner unika kunder ser The Game Awards livestream, med en topppublik på över 850 000 samtidiga användare. Många människor måste verkligen ha velat skaffa ett Steam Deck.

I nästa tweet delade Geoff Keighley de totala tittarsiffrorna som The Game Awards haft under åren. Du kanske märker en uppåtgående trend som kulminerar i 2022 års program som samlade på sig över 100 miljoner visningar.

Nu är allt som återstår att vänta på att 2023 ska leverera den 10:e årliga visningen av The Game Awards för att se om den kan dra in fler visningar. Det kommer säkert att bli en intressant sak att hålla utkik efter när vi ser nästa show komma upp. Naturligtvis kommer det verkliga köttet av showen alltid att ligga i tillkännagivandena, som verkligen har blivit häftklamrar i showen genom åren.

I andra nyheter erbjuder Xbox en sista chans att spara innan jul med sin Countdown-rea. Den här rean erbjuder några erbjudanden som du vanligtvis inte såg under novemberkampanjerna, inklusive rabatter på Elden Ring, Call of Duty: Modern Warfare II, Just Dance 2023 och mer.

Dela den här historien

Facebook

Twitter


Lämna en kommentar