Star Wars Game från Massive Entertainment letar redan efter Playtesters

Redan 2021 meddelade Ubisoft att deras svenska studio Massive Entertainment skulle göra ett nytt Star Wars-spel med deras Snowdrop open-world-motor, men utöver det har mycket lite om projektet avslöjats. Kort efter det första tillkännagivandet sa Ubisofts vd Yves Guillemot att spelet var ”tidigt i utveckling”, men det var nästan två år sedan vid denna tidpunkt. Hur långt har spelet kommit sedan dess? Tillräckligt långt för att vara redo för någon form av testning verkar det som.

Idag skrev Massive Entertainment på Twitter att de är letar efter testare för deras Star Wars-projekt. Detta kommer att vara personliga tester, så spelare kommer att behöva bo någonstans nära Malmö, Sverige, där Massive har sitt huvudkontor. Om det beskriver dig, du kan anmäla dig här (detta är en betalande spelning).

Så vad kan den här testningen säga oss om tillståndet för Massives Star Wars-spel? Tja, det är fortfarande bara intern testning, inte en alfa av beta, så förvänta dig inte en nära förestående release. Som sagt, det faktum att de testar betyder att de har en spelbar produkt att testa, vilket är ett stort steg och betyder att spelet gör goda framsteg med tanke på att det bara verkade vara i de tidiga konceptuella stadierna i början av 2021.

Har du inte hängt med i Massives Star Wars-projekt? Återigen, vi vet inte mycket för tillfället. Här är vad Yves Guillemot hade att säga när det tillkännagavs…

”Star Wars-galaxen är en fantastisk källa till motivation för våra team att förnya och tänja på gränserna för vårt medium. Att bygga nya världar, karaktärer och berättelser som kommer att bli bestående delar av Star Wars-läran är en otrolig möjlighet för oss, och vi är glada över att ha vår Ubisoft Massive-studio i nära samarbete med Lucasfilm Games för att skapa ett original Star Wars-äventyr som skiljer sig från allt som har gjorts tidigare.”

Plattformar och ett releasefönster har ännu inte avslöjats för Massives Star Wars-titel.

Dela den här historien

Facebook

Twitter


Lämna en kommentar