Project AIDA är en Sci-Fi-överlevnadsskräck gjord med UE5 av Studio Behind FOBIA: St. Dinfna Hotel

Den oberoende brasilianska utvecklaren Pulsatrix Studios har avslöjat ett nytt Sci-Fi-överlevnadsskräckspel med kodnamnet Project AIDA. Drivs av Unreal Engine 5, Project AIDA såg bra ut i sin debuttrailer i realtid.

Pulsatrix Studios kanske inte är ett välbekant namn för de flesta spelare. Men de har nyligen släppt ett annat överlevnadsskräckspel som heter Fobia – St. Dinfna Hotel, publicerat av Maximum Games och tillgängligt på PC (Ånga), PlayStation 4 och PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series S|X.

Fobia – St. Dinfna Hotel har fått ett varmt mottagande sedan lanseringen. Det ligger för närvarande på 88% positiva användarrecensioner på Steam, vilket bådar gott inför den kommande releasen av Project AIDA. Här är en översikt över Fobia – St. Dinfna Hotel:

Treze Trilhas är hem för St. Dinfna Hotel, en dekadent plats som är föremål för många rykten, inklusive mystiska försvinnanden och paranormal aktivitet. I hopp om att bryta historien reser amatörjournalisten Roberto Leite Lopes till Santa Catarina efter ett tips från sin vän Stephanie. Hans undersökande färdigheter kommer att behövas inte bara för att avslöja sanningen utan för att överleva när verkligheten vänds upp och ner med hans upptäckt av en kamera som avslöjar olika tidslinjer, en fanatisk kult, mänskliga experiment och uppenbarelser som strövar omkring i salarna. Lös pussel och leta efter vad som helst för att stoppa deras jakt när det förflutna, nuet och framtiden kolliderar.

• Utforska ett Grand Hotel – The Unreal Engine ger skrämmande realistiska bilder till denna skräckupplevelse i första person.
• Överlev skräcken – Sök efter förråd medan du springer, gömmer dig eller bekämpar monstren som förföljer korridorerna.
• Avslöja mysteriet – världar kolliderar i en slingrande berättelse full av pussel och konspirationer.
• Se till det förflutna och framtiden – Interagera med olika tidslinjer med hjälp av en gåtfull kamera som kopplar ihop parallella verkligheter för att avslöja de många hemligheterna som är gömda i hotellets väggar.

Dela den här historien

Facebook

Twitter


Lämna en kommentar