Om Oss

Tekniken har förändrat våra liv avsevärt. Det gör det också svårt för oss ibland att förstå allt som hela tiden kommer i vår väg. BÄST I TEST ZEN insåg detta och etablerade sig som den första teknikgransknings plattformen som skapar innehåll som kan hjälpa samhället. 

Vi screenar alla produkter på marknaden och ger dig bara de som verkligen är värda din tid och uppmärksamhet. Våra innehållsskapare är också tekniska experter som engagerar sig i produkten på en mycket djup nivå och skriver mycket förfinat innehåll på de senaste enheterna, uppdateringarna, programvaran och andra hack som skulle vara till hjälp i ditt dagliga liv.

Vi tillhandahåller även lösningar för reparation och underhåll av dessa produkter. Du hittar lösningar på problem som inte ens din bensinstation kanske har hjälpt dig med eller kanske debiterat dig en rejäl summa för en lösning som vi erbjuder dig gratis.

BÄST I TEST ZEN plattformen är specialiserad på vardagsteknik, sofistikerad teknik, IoT (internet of things) och AI-teknikgenomgång och lösningar. Detta täcker dig och håller dig också uppdaterad om de produkter som du kanske redan använder. Allt detta utan att förvirra dig, BÄST I TEST ZEN är här för att reda ut jargongen kring teknik och göra ditt liv enkelt.

Arbetsplats:

Haakon VIIs.
Gate 5, 0161
Oslo Sweden