Horizon Online Co-Op-spel bekräftat av Guerrilla

[UPDATE] Guerrilla har bekräftat informationen nedan, tweeting alla lediga jobb för de olika projekt den arbetar med, som inkluderar ett Horizon Online-projekt med följande beskrivning:

Med en ny rollfigur och ett unikt stiliserat utseende kommer vänner att kunna utforska de majestätiska vildmarkerna i Horizon tillsammans.

Det finns också ett separat externt projektteam som kan arbeta med NCSoft på MMO som nämns nedan. Det ser ut som att båda spelen kommer att göras trots allt.

[ORIGINAL STORY] Som först upptäckt av innehållsskaparen Jorraptoren lista över lediga jobb för Guerrilla Games bekräftar i huvudsak existensen av det ryktade Horizon Online-samarbetsspelet för flera spelare.

Det första jobbet är för en Lead World Designer (onlineprojekt).

Skapa fantastiska flerspelarvärldar fulla av spännande platser, aktiviteter och möten

Guerrilla letar efter en Lead World Designer för att ge det expanderande Horizon-universumet till en flerspelarpublik.

Om du inte var övertygad ännu, det finns många andra lediga jobb för samma projekt som pekar mot att Horizon Online är en riktig sak. Ta den Lead Combat Designer (onlineprojekt) jobb:

Guerrilla letar efter en erfaren och passionerad Lead Combat Designer för att övervaka designen och utvecklingen av tillgängliga, samarbetsbara och omspelbara stridsupplevelser för flera spelare.

Som framgångsrik kandidat kommer du att arbeta nära stridsdesigners, animatörer, spelprogrammerare och multidisciplinära team för att skapa spelbara karaktärer och en mängd olika fiender (Machines & Humanoids) som fokuserar på spännande strider med kooperativa element.

VAD DU KOMMER ATT GÖRA
Som Lead Combat Designer (Online Project) på Guerrilla kommer du:

Champion projektets stridspelare tillsammans med spelchefen och huvudspeldesignern
Arbeta nära med Combat Designers för att övervaka utvecklingen av flera spelbara karaktärer, deras stridsförmåga, olika fiender (maskiner och humanoid) och en mängd olika stridssystem.

Eller den Senior Machine Combat Designer (Online Project) jobb:

Guerrilla letar efter en erfaren och passionerad Senior Combat Designer för att hjälpa till att skapa en mängd maskinfiender som är spektakulära, utmanande och minnesvärda att bekämpa i samarbete. Vi letar efter en erfaren kandidat med stor förståelse för vad som gör en bra fiendedesign som utmanar en mängd olika spelarfärdigheter.

VAD DU KOMMER ATT GÖRA
Som Senior Machine Combat Designer på Guerrilla kommer du:

Arbeta nära med din Lead Combat Designer för att designa flera maskinfiender som ger en mängd olika utmaningar mot flera spelare

Det är inte så förvånande när man betänker att ett co-op-läge faktiskt var tillgängligt i originalspelet, Horizon Zero Dawn, innan det hamnade på skärgolvet.

Om du var orolig för att Horizon Online skulle överge det narrativa tillvägagångssätt som enspelarspelen har, oroa dig inte. Det finns också ett ledigt jobb för en narrativ designerdär ett av kraven är att ”innehava omfattande kunskap om berättelser och narrativ design i RPG-spel med öppen värld, onlinespel och MMORPGs”.

Frågan är verkligen om det här spelet som är under utveckling hos Guerrilla är skilt från Horizon MMO som påstås vara på gång hos NCSoft. Arbetar Guerrilla tillsammans med NCSoft? Det skulle vara ganska konstigt att förbereda två separata Horizon Online-projekt samtidigt.

Oavsett vilket är det utan tvekan en spännande tid för fans av IP. Efter den framgångsrika releasen av Horizon Forbidden West kommer en PS VR2 spin-off (Call of the Mountain) i februari 2023. Ett par månader senare kommer Burning Shores DLC att utöka innehållet som är tillgängligt i Horizon Forbidden West (som också är kommer troligen att lanseras på PC någon gång i framtiden). Längre på vägen kommer en tv-serieanpassning att sändas på Netflix.

Dela den här historien

Facebook

Twitter


Lämna en kommentar