Gungrave GORE Patch 1.01 lägger till Cel-Shading, nya demolitionsbilder och gameplay-tweaks

Tja, det verkar som att några av problemen som Gungrave GORE hade kommer att äntligen tas upp av Studio Iggymob. Insatsen är lovvärd, särskilt med tanke på att spelet är väldigt roligt trots dess bristfälliga karaktär. Men ja, studion kommer att ta med några nya balansjusteringar och innehåll till spelet med Patch 1.01.

Den senaste patchen introducerar ett nytt Cel-Shaded Mode som växlar grafiken till tidigare inkarnationer av Gungrave. Detta Cel-Shade-läge kommer att vara tillgängligt gratis för alla spelare och det kommer definitivt att vara ett välkommet tillskott till nostalgiska Grave-älskare. Det finns också ett nytt Idle motion-läge som slumpmässigt kommer att justera Graves pose när han står stilla i mer än 10 sekunder.

Utöver detta kommer Gungrave GORE Patch 1.01 att ge flera nytt innehåll och balanseringsfunktioner. Nya rivningsbilder har lagts till – fyllda med dynamisk kameraaction – för några fantastiska rivningsscener, såväl som ytterligare arbete med kärnspelet, med justeringar av 25 olika system och balanseringssystem på plats, vilket säkerställer att spelare kan få ut det mesta av titeln .

Kim Darhoon, producent med Gungrave GORE-teamet uttalade att syftet med denna patch var att hjälpa spelare att bättre njuta av spelet. Vi har förbättrat balanseringen och lagt till nytt innehåll efter feedback från spelare så att de kan njuta av spelet mer bekvämt. Vi hoppas Gungrave-fans fortsätter att njuta av spelet, och vi ser fram emot att uppdatera dig med framtida patchar och uppdateringar,” han sa.

Gungrave GORE är tillgänglig på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X och PC. Spelet är för närvarande även tillgängligt för Xbox Game Pass-användare. I andra nyheter avslöjades det nyligen att Diablo IV kommer att ha en speciell Collector’s Box-utgåva som innehåller flera godbitar men det kommer inte heller med en kopia av själva spelet.

Dela den här historien

Facebook

Twitter


Lämna en kommentar